Kansen zien, kansen pakken

stocksnap_yyh82y0cs7

“If you’re offered a seat on a rocket ship, don’t ask what seat! Just get on.”

-Sheryl Sandberg-

 

Iedereen krijgt kansen. De kwestie is wie ziet ze en wie niet.

De wereld van het ondernemen en zaken doen is vol van kansen. Nieuwe technologieën zijn de broedplaats voor startups. We kennen Silicon valley en andere, door overheid gesteunde, bedrijvenclusters worden overal uit de grond gestampt.

Het internet geeft iedereen met een computer en internetverbinding de mogelijkheid om een bedrijf op te bouwen. Social Media g

eeft aan dezelfde mensen de reikwijdte waar traditionele mediabedrijven niet aan kunnen tippen.

Youtube geeft jongeren met een hobby de kans om zichzelf als expert reviewer te ontplooien. Nieuwe series, shows en vlogs, de reality tv van vandaag, binden nieuwe doelgroepen met meer mogelijkheden.

Inkopen, verkopen en handelen met verre oorden is niet meer enkel weggelegd voor de grote bedrijven. In een willekeurige garage of zolderkamer worden bedrijfjes gerund die inkopen in het verre Oosten en verkopen aan tientallen landen.

De vraag is niet of er kansen zijn. De vraag is welke kies jij.

Zolang je niet vastgeroest bent, zie je van alles voorbij komen. De moeilijkheid zit in het kiezen en het vasthouden aan die keuze. Focus brengt resultaat, daar moet ik me elke dag aan blijven herinneren.

Wil je gaan ondernemen? Iets voor ernaast? Dan leef je nu in de mooiste tijd! Waar wacht je op?

Wil je nog meer weten over ondernemen? Klik hieronder op de link, en lees wat ik heb geleerd over het starten voor jezelf. Download mijn GRATIS E-BOOK om toegang te krijgen tot meer tips voor het succesvol starten van je bedrijf!

Michel van Keeken
Laatste berichten van Michel van Keeken (alles zien)
Facebooktwitterlinkedinmailby feather

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *