Waarom

Advies

Een objectieve blik op uw organisatie kan veel inzicht brengen. Daarnaast hebben onze consultants een bedrijfskundige achtergrond en kunnen uw bedrijf van een resultaatgericht advies voorzien, op het gebied van Marketing en Sales.

Ondersteuning

Mooie woorden kunnen veel, maar resultaat wordt alleen bereikt door actie te ondernemen. Een acquisitieteam staat klaar om uw bedrijf aan meer omzet te helpen. Schakel meteen onze telemarketeers, account managers en online marketeers in!

Online

De online economie is groter dan ooit. Haal het maximale uit uw online aanwezigheid of verkoop door websiteoptimalisatie, vindbaarheid en online marketing.

Resultaat

Alle pijlen zijn bij Orange Monk gericht op resultaat. Daar draait het per slot van rekening om, uw resultaat. U mag ervan uitgaan dat wij voor het maximale resultaat gaan om u verder te helpen.

Vast tarief

Geen torenhoge rekening zoals consultancybureaus ze vaker afgeven. Nee, een vast tarief of meeverdienmodel, zodat u van tevoren weet waar u aan toe bent. Onze tarieven zijn ingesteld op het MKB en ZZP'ers.

Rust

Het uitbesteden van uw Marketing en/of Sales aan Orange Monk brengt voor u rust. Wij doen het werk, u krijgt het resultaat. Alles onder een dak bij een vaste partner, waar u elk moment kunt opzeggen, dat is flexibiliteit van de nieuwe generatie bedrijven.

Copyright © 2018 | Orange Monk